IFK Värnamo

Referat: Bankeryds SK - IFK Värnamo

1-4 (0-0)
Vilken match vi gör:):):)
Semifinalen ikväll mellan Bankeryd och Värnamo blev en blöt historia. Ja där av att det inte blev mycket till bilder. Som ses på bilderna var inte vädret med oss. Men publiken fick se ett spel som värmde i kylan. Första halvlek bjöd på mycket bra och underhållande fotboll från båda lagen. Trots detta är resultatet 0-0 i halvtid. I andra halvlek rivstartar Värnamo och gör mål i den 46:e minuten på en frispark. Bankeryd svarar direkt och gör 1-1 genom Raid. Efter detta tar dock Värnamo över mer o mer. Matchresultatet skrivs till 1-4. Det rinner iväg lite på slutet då vi försöker trycka upp laget. En jättebra match av samtliga spelare.
Vi krigar genom hela matchen och står upp för varandra. Men ikväll få vi se oss besegrade.